PULSAR

Skriv ut siden

Sammendrag

Tilgjengelige utstyrsgrader
Tilgjengelige farger

STRØMLINJEFORMEDE ATLETISKE KURVER

AGGRESSIV STIL PÅ VEIEN

Vil du ha en bil som gjenspeiler din dagsrytme? Du kan slutte å lete. Med sin dynamiske, oppmerksomhetsvekkende design er den helt nye NISSAN PULSAR den perfekte ledsager. I tillegg gir det skulpterte karosseriet og de meislede sidelinjene den et førsteklasses atletisk utseende som setter deg i riktig stemning for en tillitsvekkende og selvsikker dag.

SPENNENDE DESIGNDETALJER

FININNSTILT FOR SÅ SE PERFEKT UT

Designen av den helt nye NISSAN PULSAR legger stilig eleganse i hver eneste detalj. De iøynefallende tåkelysene og sidevinduene, innrammet av kromdetaljer er et vesentlig element i bilens eksklusive linjer. Den definerende bakspoileren, sammen med den V-formede nettgrillen, gir den et sporty, aggressivt utseende, som fullføres av LED-signaturlamper og frontlykter. Når du legger til diamantskårede aluminiumfelger etter eget valg, kan du være sikker på å bli sett.

UTROLIG ROMSLIG

DU BEHØVER IKKE Å LEGGE IGJEN NOEN TING, OG SLETT IKKE KOMFORT

Din helt nye NISSAN PULSAR ble ikke kun designet med deg i tankene, men også for de som reiser med deg! Den klasseledende romsligheten gjør passasjerene i baksetet fornøyde, med overlegen beinplass uten å måtte gi avkall på bagasjerom, takket være klassens lengste akselavstand. Fold sammen ett sete for å få plass til både lange ting og en passasjer, eller hele rekken for å få det meste ut av dens klasseledende bagasjekapasitet på 1395 l. De brede bakdørene gjør det lett å få tilgang til baksetene, spesielt praktisk for barneseter, og den åpne og luftige innsiden gir god sikt omkring deg. Pust, strekk deg, slapp av: du har masse plass til det også.

FØRSTEKLASSES KUPÉLAYOUT

NOEN FINESSER I KJØRINGEN FØLES BRA.

Den nye NISSAN PULSAR har ikke bare en romslig innside, men kommer også med ekstrafunksjoner som gjør kjøreturen enda mer elegant. Nyt svært komfortable seter, kombinert med armelener bredere enn noen andre i klassen, for å gi deg eksklusiv komfort. Organiser plassen din med oppbevaringsrom slik som solbrilleholder, hanskerom og koppholdere både foran og bak i din NISSAN PULSAR. Myk og motstandsdyktige stoffer, detaljer i krom: førerrommet er designet med kvalitetsmaterialer som gir et smart og moderne touch på det hele. Fra komfort til stil, kjøreturen din fortjener det beste av begge deler.

DYNAMISK OG EFFEKTIV TURBOMOTOR

YTELSE SOM GIR TILLITSFULL KJØRING

Takket være motorer med direkteinnsprøytning og turboladning, leverer nye Nissan PULSAR kvalitetsytelse: med effekt på opptil 190 hk med bensinmotoren 1,6DIG-T kan du vente deg dynamisk kjøring, kraftig akselerasjon og flott reaksjonsevne. Du kan også velge en turbodieselmotor for enda høyere dreiemoment, eller skifte fra 6-trinns manuell til X-Tronic-girkasse med 1,2 l-bensinmotoren. Uansett hva du foretrekker, kan vi garantere robust og pålitelig ytelse på hver eneste tur.

INTELLIGENT STOPP OG START-TEKNOLOGI

UTMERKET DRIVSTOFFØKONOMI SLIK AT TUREN BLIR EFFEKTIV.

Det er slutt på unødvendig bruk av motoren! Helt nye NISSAN PULSAR er utstyrt med et Stopp-Start-system som automatisk stanser og starter motoren hver gang du stopper og begynner å kjøre. Ved å redusere tomgangstiden for motoren, vil du oppleve at både utslipp og forbruk reduseres betraktelig. Det er bra for miljøet og bra for lommeboken: noen innovasjoner er virkelig til fordel for alle.

NYTT NISSANCONNECT-SYSTEM

ALLTID I KONTAKT MENS DU ER PÅ VEIEN.

NissanConnect-systemet gir deg rask tilgang til alle dataene du trenger, takket være en intuitiv 5,8 tommers berøringsskjerm: app-synkronisering gjør at du kan holde kontakten via sosiale nettverk og nyheter, og sjekke værmeldingen mens du er på veien. Når du føler behov for å lytte til din favorittmusikk – via radio, Bluetooth eller USB – trenger veivisning til neste destinasjon, eller ønsker å kontakte en venn, har du alt på fingertuppene.

SAFETYSHIELD-TEKNOLOGI

ALLSIDIG SIKKERHET I HVER SVING

Den helt nye NISSAN PULSAR er utstyrt med SafetyShield-teknologier som gjør at du kan se og forutse hindringer i nærheten. Med registrering av når du forlater kjørefelt, av dødvinkel og av gjenstander i bevegelse, blir du varslet av en blinkende lampe og et lydsignal hvis noe kommer i veien. Fremovernødbremsing forutser dine reflekser hvis det oppstår en umiddelbar faresituasjon. Kommer det en bil i for stor fart? Krysser en skjødesløs fotgjenger veien? Med Nissans avanserte sikkerhetsekspertise har du ryggdekning med teknologi.