X-TRAIL

Skriv ut siden

Sammendrag

Tilgjengelige utstyrsgrader
Tilgjengelige farger

ELEGANT SOM EN CROSSOVER, ROBUST SOM EN SUV

Er det en crossover? Er det en SUV? Nei, det er nye Nissan X-Trail. Med nye Nissan X-TRAIL har Nissan kombinert den dristige og aerodynamiske designen til en crossover med robustheten til en SUV, og skapt en bil som er både dynamisk og elegant. Fra fremhevede linjer til elegante kurver, denne bilen er designet for å dra på tur i stil, og gir passasjerene muligheten til å beundre utsikten gjennom det elektriske panoramasoltaket. Bumerangformede baklys, LED-frontlys og 19" lettmetallfelger gir den flotte signaturstilen til nye Nissan X-TRAIL.

HOLD DEG OPPDATERT UANSETT HVOR DU DRAR

Hold kontakten med utsiden! Det nye NissanConnect-systemet byr på en kraftig kombinasjon av lyd, navigasjon og håndfrie kommunikasjonsfunksjoner. Og takket være systemets 7" berøringsskjerm med antirefleks er det veldig enkelt å bruke.
Med apper som Google Search, Trip Advisor, Facebook, Tune in og Twitter, kan du kjøre rundt i enhver by som om du er lokalkjent, holde deg oppdatert om de siste nyhetene og være i kontakt med vennene dine. Systemet inkluderer også håndfri kommunikasjons- og lydfunksjoner via Bluetooth, SD-kort med basekart, målerintegrasjon, samt aux-in- og USB-spor.
Og med et stort utvalg av tjenester fra Google Points of Interest©, trafikkvarsling og omkjøringstips, parkering og drivstoff til værmeldinger, har nye X-TRAIL verktøyene du trenger for uavbrutte opplevelser.

EN BIL SOM STØTTER DEG

Praktiske sikkerhetsverktøy som sving-, hastighets-, trafikk- og filbyttevarsling sørger for bekymringsfri kjøring. Og med Nissan Safety Shield-teknologi vil nye Nissan X-TRAIL hjelpe deg med å unngå frontkollisjoner, blindsoner, utilsiktede filskift og mer. NISSAN sitt avanserte 5" førerinformasjonsdisplay i dashbordet gjenkjenner trafikkskilt, og gir deg informasjon om chassiskontroll og alle Safety Shield-funksjonene, samt dekktrykkovervåking, umiddelbar tilgang til navigasjonssystemet, innkommende samtaler og mye mer. Det har aldri vært så lett å skaffe seg opplevelser.

KONTROLL ER MER ENN BARE EN INNSTILLING

ALL MODE 4x4-i systemet i nye Nissan X-TRAIL sørger for et perfekt veigrep uansett kjøreforhold. Systemet reduserer understyring, og i kombinasjon med et forsterket chassis får du optimal kjørekontroll.
Så ikke la ting som parkering og bakkestart komme i veien. Med Nissan parkeringsassistent vil nye Nissan X-TRAIL manøvrere deg på plass uten å nøle, og sørger for trygg og sikker parkering hver gang. I tillegg måler den opp parkeringsplassen for deg så du kan konsentrere deg om beskjedene på skjermen mens du parkerer. Bakkestartassistenten vil også gjøre turen din tryggere, slik at du kan konsentrere deg om opplevelsen.

DRA, SKYV OG LUKK OPP

Det er ingen grenser for hvor allsidig nye Nissan X-TRAIL er. Enten det er snakk om de to ekstra passasjersetene bak eller de praktiske rommene, som separate områder for oppbevaring av både våt og tørr bagasje, så har du alltid rom til flere opplevelser.
Seter som er inspirert av vektløshet med støtte for ryggen gir super komfort selv på de mest humpete veiene. Og større benplass gjør at X-TRAIL er både romslig og behagelig.
Praktisk er den også - bakdørene åpner seg nesten 80 grader, og gjør det enklere å komme seg inn og ut. For ikke å glemme det overraskende store og praktiske bagasjerommet. Når setene er lagt ned er overflaten helt flat og setene i andre rad kan skyves for å gi deg den plassen du trenger. I tillegg kan bagasjerommet deles inn i et øvre og nedre område med et enkelt håndgrep, og gulvet tåler opptil 75 kg på øvre område. Alt dette gjør at du får et romslig, behagelig og veldig